TL;DR: Заредете компютъра си през 2024 г. и след това с нова

...
TL;DR: Заредете компютъра си през 2024 г. и след това с нова
Коментари Харесай

Последен шанс да спечелите лиценз за Microsoft Windows 11 Pro за под $25!

TL;DR:  Заредете компютъра си през 2024 година и по-късно с нова операционна система: Windows 11 Pro! Най-новата и най-хубава операционна система на Microsoft към този момент се продава единствено за $24,97 до 28 януари!

Почерпихте ли се с чисто нов (или нов!) компютър, с цел да започнете новата година? Можете да го заредите в допълнение, като го надстроите с най-новата и най-хубавата операционна система на Microsoft.

Windows 11 Pro трансформира играта и е цялостен с усъвършенствани функционалности за сигурност, голям брой принадлежности за продуктивност и помощ, задвижвана от изкуствен интелект, за издигане на вашето компютърно преживяване до нови висоти. Сега доживотният достъп до Windows 11 Pro е единствено $24,97 до 28 януари. Това е над $170 спестявания незабавно!

Защо въобще да си вършиме труда да надстроите до Windows 11 Pro, ще попитате? просто. Заслужава си, в случай че желаете да впрегнете изцяло капацитета на компютъра си. Windows 11 Pro може да се похвали с чисто нов потребителски интерфейс,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР